HomeFeaturedFocusGionee Pioneer P4, candidat pentru Romania

Gionee Pioneer P4, candidat pentru Romania

Nu mai este un secret că brand-urile autohtone folosesc hardware produs în China, care are șanse destul de mari de se regăsi și în alte părți ale lumii sub alte nume. La fel de bine cum nu mai este un secret că Allview folosește preponderent, în materie de telefoane smart, hardware produs de Gionee.

Tocmai de aceea, orice membru nou al familiei smartphone de la Gionee are șanse mari să ajungă și pe meleagurile mioritice. Iar Gionee Pioneer P4 este un membru nou al respectivei familii. El propune un display TFT de 4,5 inchi și 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core de la MediaTek (MT6582) de 1,3 GHz, 1 GB de memorie RAM și 8 GB de memorie ROM, camere de 5 și de 2 megapixeli, un Android 4.2.2, un acumulator de 1800 mAh și bineînțeles funcționalitate dual-SIM, care începe să devină un must-have pentru telefoanele low-entry.

Iar Gionee Pioneer P4 este un low-entry, care are șanse de a face o figură interesantă dacă este vândut la un preț cinstit. Optimism există în această direcție, pentru că am văzut că, odată cu modelul X6, primul octa-core sub brand românesc, Evolio începe să lucreze la prețuri. Chiar și așa, în fața războinicului auriu, nimeni nu stă în picioare.

via Techgadgetsz

Articol precedent
Urmatorul articol

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep