HomeFeaturedFocusCum arata Titanfall pe Xbox 360, leak inainte de lansare

Cum arata Titanfall pe Xbox 360, leak inainte de lansare

image

Orice amator care ajunge să pună mâna pe un produs încă nelansat e foarte tentat să ignore toate contractele și promisiunile făcute cum vă nu va spune nimic despre produs până în ziua lansării. De asta vedem pe net din ce în ce mai multe leak-uri despre produse și tehnologii încă nelansate – băieții (sau fetele) vor și ei să aibă pentru un minut senzația că sunt importanți, că au ceva de zis, deși în realitate ceea ce transmit ei e doar încă o piesă dintr-un mare puzzle.

Știți probabil că versiunea de Xbox 360 a jocului Titanfall trebuia să fie deja lansată dar din diverse motive (probleme legate de performanță din cate am înțeles) a fost amânată. Mâine e momentul în care Titanfall pentru Xbox 360 va vedea oficial lumina zilei. Cu toate astea, câțiva dintre entuziaștii care au avut acces la joc pentru teste au hotărât că merită să riște niște amenzi și să li se suspende conturile, făcând deja câteva materiale video în care putem vedea cum arată jocul pe Xbox 360.

 

În mod evident grafica de pe Xbox 360 nu va fi la fel de bună ca cea de pe Xbox One, din motive de putere de calcul. Totuși putem vedea că nu arată rău deloc și că utilizatorii de Xbox 360 o să beneficieze de o experiență reală. Producătorul versiunii de Xbox 360 pentru Titanfall, Bluepoint Games ne asigură că tot ceea ce e important în joc: hărți, arme, AI, niveluri va fi adus și pe Xbox 360. Nu mai e chiar așa de mult de așteptat!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep