HomeFeaturedFocusDovada ca wearable tech e la moda: Will.i.am isi face propriul smartwatch

Dovada ca wearable tech e la moda: Will.i.am isi face propriul smartwatch

image

Celebrul Will, aka Will.i.am din formația Black Eyes Peas își extinde domeniul de afaceri și spre zona de wearable tech, înființând propria companie care va produce ceasuri inteligente. Și spre deosebire de majoritatea soluțiilor deja prezente pe piață, smartwatch-ul lui Will.i.am este și telefon.

Informația a fost dată chiar de Will.i.am în cadrul unei emisiuni TV la televiziunea britanică. Will.i.am poartă două brățări care ar trebui să fie două smartwatch-uri – vorba aia, cine e mai tare și mai tare? Ala cu două celulare, un pager la cingătoare și două smartwatch-uri pe mână!

Prea multe lucruri despre smartwatch-ul Will.i.am nu prea aflăm, doar că are și rol de telefon, cu toate contactele stocate acolo, că e player audio (evident) și arată relativ interesant: o brățară rotunjită, culoare mată, dimensiune să zicem normală. Gadget-ul recunoaște gesturi și are și suport touch.

Modelul de ceas inteligent Will.i.am se pare că va fi lansat la începutul lunii iulie. Încă un ceas în zona de wearable tech nu are de ce să strice: cu cât competiția e mai mare cu atât mai repede vor fi reparate minusurile și neajunsurile modelelor actuale.

Un lucru mi se pare excepțional, întrebarea de final a moderatorului:

”da știe să ne indice ora?”

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep