HomeFeaturedFocusGoogle sprijina Samsung in lupta cu Apple

Google sprijina Samsung in lupta cu Apple

De bine ce am vorbit despre ironiile Apple la adresa Samsung cu ocazia Zilei Pământului, spunând că sunt doar mici picături într-un pahar cu apă, iată și paharul în sine. Vestea că Google vrea să sprijine Samsungul în procesul coreenilor cu Apple face înconjurul internetului. Sincer nu îmi dau seama care este marea noutate sau marea supriză. Era normal și firesc ca Google să fie alături de cel mai mare vânzător de device-uri Android, care pune umărul serios de tot la supremația Google pe piața de sisteme de operare mobile.

Pe de altă parte, se pare că acum există și o confirmare săi spunem oficială a acestui lucru. Se pare că Google și-a asumat plata anumitor cheltuieli de judecată precum și suportul pentru două din cele cinci patente pe care Apple susține că Samsung le-ar fi încălcat, iar Samsung susține că a avut un fel de garanție legală din partea Google că acestea nu ar putea fi invocate de Apple. Astfel că, dacă Samsung pierde acest proces, o parte din despăgubirile pe care le-ar datora Apple ar fi plătite de Google.

Și dacă tot vorbim despre despăgubiri, mă încearcă o mare curiozitate. Apple susține că Samsung i-a încălcat cinci patente și cere 2,2 miliarde de dolari despăgubiri. Samsung susține că și Apple i-ar fi încălcat două patente și cere despăgubiri de… 7 milioane de dolari! Matematica nu se aplică nici pe departe în bătălia patentelor!

via Wall Street Journal

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep