HomeFeaturedFocusLG ne lasa sa intoarcem G Watch-ul pe toate fetele

LG ne lasa sa intoarcem G Watch-ul pe toate fetele

Virtual, bineînțeles, prin intermediu site-ului oficial de prezentare pe care dispozitivul wearable al coreenilor l-a primit zilele acestea. Așa cum spune și titlul, pe lângă galeria de poze și câteva detalii de natură estetică, putem avea și o vedere de 360 de grade asupra ceasului.

Și dacă tot este ceas, atunci să își facă în cel mai clasic mod cu putință rolul primordial! Probabil că așa au gândit cei de la LG atunci când au introdus modul always-on care facilitează aflarea orei fără să mai fie nevoie de apăsarea unui buton. Ecranul lui LG G Watch nu se stinge niciodată. Din nefericire, se stinge tocmai în galeria de fotografii de pe același micro-site unde, cu două click-uri în urmă fusesem anunțați că stă aprins în mod permanent.

lg g watch

În rest, aflăm câteva noutăți despre paleta de culori disponibilă, nu foarte bogată, doar negru sau o combinație de alb-auriu, despre sistemul de operare, bineînțeles Android Wear, acolo unde i-a suflat prima poziție lui Moto 360, care va rămâne cu titlul de cel mai sexy smartwatch, dar și despre rezistența la apă și praf. Din păcate, prea puține detalii dintre cele mai importante, cum ar fi o dată de lansare.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep