HomeFeaturedFocusHTC M8 Ace da metalul pe plastic

HTC M8 Ace da metalul pe plastic

Deși este deocamdată doar în stadiul de zvon și leak, o formă foarte volubilă și totuși foarte solidă, HTC M8 Ace pare genul de smartphone care este gândit pentru a lovi direct și fără mască în concurență. Mai la obiect, M8 Ace înlocuiește carcasa metalică uni-body a lui One M8 cu una de plastic, emițând pretenția că oferă un egal de-al lui Samsung Galaxy S5 la un preț mai mic. Cu alte cuvinte, HTC One M8 este undeva deasupra lui Galaxy S5, doar viitorul M8 Ace este la același nivel. Sincer, abia aștept materialele lui Ionuț despre cele două smartphone-uri ale momentului, pentru a vedea cât adevăr zace în aceste teorii de marketing.

Și dacă tot e marketing, iată că își găsește și clienți. GSM Arena, spre exemplu, preia din zbor această teorie și o așterne “pe curat”, fără prea multe referiri la review-urile celor două produse.

Deși mie îmi pare mai degrabă o justificare a prețului prea mare al lui HTC One M8, trebuie să trecem totuși în revistă câteva specificații de-ale lui M8 Ace. Atâtea câte se știu până la acest moment. Adică, un display de 5 inchi și 1080p și un procesor Snapdragon 801 la 2,5 GHz. Învelite în plastic, bineînțeles. Și, chestie interesantă totuși, la un preț de aproximativ 480 de dolari.

Deși se vrea un raspuns la Samsung Galaxy S5, poate fi și o încercare de răspuns la adresa lui OnePlus One.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep