HomeFeaturedFocusJonne Harju de la Nokia Design vorbeste despre cum a fost conceput...

Jonne Harju de la Nokia Design vorbeste despre cum a fost conceput Lumia 930

image

Săptămâna trecută Microsoft și Nokia au prezentat la BUILD 2014 noul smartphone fanion – Lumia 930 (pentru care am avut primul handson realizat în România și detalii oficiale), versiunea internațională pentru Lumia Icon. Lumia 930 are un design modern, din punctul meu de vedere extrem de apropiat de ceea ce și-a imaginat Microsoft că ar trebui să fie un Windows Phone (dacă vă aduceți aminte primele machete de Windows Phone folosite în prezentări). Linii drepte, formă dreptunghiulară, carcasă din aluminiu (o parte din ea), un excelent display, cameră de 20 MP cu PureView etc.

Jonne Harju spune că:

”când vine vorba despre design-ul aparatelor lumia, tot ceea ce facem trebuie să simplu, minimalist. Pentru Lumia 930 am depus efort maxim pentru a crea cea mai pură și mai reală carcasă din aluminiu care să se poată integra cu capacul oferit în diferite culori”.

E interesant de citit toate destăinuirile pe care Jonne Harju le are de făcut. Vă invit să citiți un altfel de material despre Lumia 930 pe Nokia Conversations. O să vă placă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep