HomeFeaturedFocusLG a prezentat in Romania noua gama de televizoare high-end

LG a prezentat in Romania noua gama de televizoare high-end

Ieri seară, într-o ambianţă plină de încărcături artistico-culturale, LG a prezentat în România gama de televizoare premium cu care va ataca a doua jumătate a anului în curs. Modele OLED, ULTRA HD şi LED deopotrivă, s-au încadrat perfect în decor, în frunte cu vedeta evenimentului modelul GALLERY OLED (5EA8800), apreciat atât de presă, cât şi de un public select format din clienţi cu potenţial crescut. După spusele producătorului, au apărut şi primele pre-comenzi. Ele au vizat atât GALLERY OLED-ul, cât şi OLED-ul curbat (55EA9800), cel de-al doilea erou al serii.

IMAG0026

Colecția a mai inclus televizoare LED, cu modelele Cinema 3D Smart cu diagonală de 32, 42 și 55 inci și televizoarele ULTRA HD, cu diagonale de 55 inci, toate beneficiind de noua platformă intuitivă webOS pentru Smart TV.

“Noua gamă extinsă de televizoare pe care o oferim consumatorilor din România reprezintă un nou pas pe care îl facem în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi uşurinţa de utilizare. Ne bucurăm că prin noua platformă webOS le permitem consumatorilor să beneficieze din plin de tehnologia noastră. Experiența de vizionare în propria locuință va depăși cu mult așteptările consumatorilor. LG îşi va continua angajamentul de a fi lider pe segmentul de televizoare cu cele mai avansate tehnologii și un design avansat al interfeței Smart TV,” a declarat Bum Seop Lee, președinte al LG Electronics România.

Şi dacă UHD sau 4K, sau chiar ULTRA HD, sunt deja noţiuni uzuale pentru pasionaţii de home entertainment, LG a plusat din belşug cu tehnologii şi funcţionalităţi noi. Platforma webOS Smart TV, tehnologia LG CINEMA sau noul sistem ULTRA Surround, dezvoltat cu Harman Kardon, sunt doar câteva dintre ele. Aveţi timp să vă documentaţi până în luna Iulie a acestui an, atunci când televizoarele LG din noua gamă vor deveni disponibile.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep