HomeFeaturedFocus12 milioane de download-uri pentru Office for iPad in prima saptamana

12 milioane de download-uri pentru Office for iPad in prima saptamana

image

Când vezi astfel de cifre începi să te întrebi de ce au așteptat atât de mult până să lanseze Office for iPad? Microsoft a anunțat că în prima săptămâna de la lansarea soluției Office for iPad, utilizatorii au descărcat aplicația de peste 12 milioane de ori, număr care în orice standard înseamnă foarte mult.

Ce nu se spune este și câți au rămas cu el, pentru că după cum prea bine știți, Office for iPad oferă doar opțiuni de citire a documentelor în varianta sa gratuită. Funcțiile de editare devin disponibile de îndată ce instalarea este asociată unui abonament Office 365. Microsoft oferă prețuri promoționale pentru cei ce vor să activeze Office 365 și să aibă și funcțiile de editare, 30% din venituri trebuind să fie cedate către Apple.

Dacă măcar jumătate din cele 12 milioane de download-uri s-au materializat și într-o achiziție de Office 365, Microsoft și Apple pot să se felicite că au făcut bani mulți și repede. Un abonament pe un an de Office 365 Home Premium este 99,99 USD/an, sau 9,99 / lună.

image

Încă o dată se vede că Office e produsul cel mai apreciat de la Microsoft, 12 milioane de download-uri în condițiile în care există o grămadă de aplicații terțe capabile să deschidă/editeze documente Microsoft Office spune multe. Se poate și argumenta că majoritatea download-urilor au fost făcute de persoanele care folosesc iPad și la serviciu, chiar și așa numărul de download-uri tot este unul frumos.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep