HomeFeaturedFocusLumington T2 HD, un nordic fudul

Lumington T2 HD, un nordic fudul

Recunosc încă de la început că nu am avut habar despre acest producător de smartphone din Danemarca. Până la urmă au și nordicii Allview-ul sau Evolio-ul lor. Și aici ne apropiem deja de motivele care m-au împins să scriu respectivul material. Situația cu Lumington îmi pare extrem de asemănătoare cu cea de pe la noi. Un smartphone decent, interesant, însă cam supra evaluat la preț, dacă mă întrebați pe mine. Plus o pretenție de segment premium, de unde, cel mai probabil și HD-ul din denumirea terminalului.

O să enumerăm pe scurt specificațiile acestui telefon. Un display de 4,3 inchi și 720p, cu certificare IP58 pentru rezistență la udare, un procesor dual-core Snapdragon de 1,7 GHz, 2 GB de memorie RAM, boxe stereo de la Bang & Olufsen, o cameră de 13 megapixeli cu senzor Sony, plus una frontală de 2,4 megapixeli, un Android 4.4 și un acumulator de 1700 mAh.

Partea frumoasă vine odată cu memoria internă, care poate ajunge la 128 GB. Partea mai puțin frumoasă este dată de prețul de 730 euro pentru țara de baștină, valabil pentru versiunea cu 32 GB de memorie internă. Mie mi se pare puțin cam supraevaluat, motiv pentru care am și făcut comparația cu piața locală. Deși la noi, parcă încep să se vadă mici îmbunătățiri.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep