HomeFeaturedFocusUn nou sef peste Xbox la Microsoft

Un nou sef peste Xbox la Microsoft

Atunci când, în eforturile sale de a-și clădi o echipă cu care să facă față provocărilor viitoare (sau, cum ar spune unii mai cârcotași, o echipă în care garda veche reprezentată de Bill Gates și Steve Ballmer să aibă cât mai puțină influență), noul CEO Satya Nadella nu a mai avut nevoie de serviciile lui Marc Whitten, toată lumea s-a întrebat cine va prelua frâiele uneia dintre cele mai îndrăgite și de succes divizii ale companiei din Redmont.

Ei bine răspunsul este simplu, Phil Spencer. Acesta pare omul potrivit la locul potrivit, având în vedere că trecutul său în Microsoft se întinde tocmai până la perioada CD-urilor cu encilcopediile Encarta, dar, mult mai aproape de poziția de astăzi, a coordonat ani buni de zile divizia de jocuri Microsoft Games. Eheee, cine nu își mai aduce aminte cu plăcere de perioada Age of Empires?

Spencer se bucură de suportul CEO-ului Nadella, care a ținut să afirme acest lucru, spunând că rolul noului șef al diviziei Xbox este:

“will help ensure we continue to do great work across the Xbox business, and bring more of the magic of Xbox to all form factors, including tablets, PCs and phones.”

via Microsoft

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep