HomeFeaturedFocusMicrosoft si Nokia trimit informari legate de transferul datelor personale

Microsoft si Nokia trimit informari legate de transferul datelor personale

image

Ca un preambul al finalizării preluării diviziei de terminale mobile a Nokia de către Microsoft am primit pe email un mesaj în care sunt informat că datele mele personale (cele oferite când mi-am făcut contul pe serviciul Nokia Store și Nokia Music) sunt în siguranță: ele vor rămâne în finlanda, în cadrul noii companii Microsoft Mobile Oy, subsidiară Microsoft.

Terminarea achiziției pare ca se va finaliza la sfârșitul acestei luni. Nokia nu dispare ca și companie, ea continuându-și activitatea în acele sectoare care nu au fost subiectul achiziției: HERE Maps, probabil Music etc.

Așa arată mesajul:

=================
Informații despre confidențialitate, protecția datelor și termenii serviciului în legătură cu vânzarea diviziei Nokia Devices & Services către Microsoft
=================
Bună ziua,
Dorim să vă facem cunoscute câteva informații importante despre confidențialitatea datelor și contractelor dvs.
În prezent, Nokia se așteaptă să încheie tranzacţia prin care Microsoft achiziţionează departamentul său de Devices & Services în aprilie 2014. După finalizarea acestei tranzacții, o companie finlandeză afiliată Microsoft* își va asuma responsabilitatea datelor dvs. și a relațiilor contractuale care au legătură cu produsele și serviciile acestei divizii. Confidențialitatea și protecția datelor dvs. sunt foarte importante pentru Microsoft; Microsoft va continua să colecteze și să utilizeze datele personale în aceeași manieră și pentru aceleași motive ca Nokia, iar dvs. nu veți observa nicio diferență ca urmare a acestei vânzări.

De asemenea, rețineți faptul că Nokia își va continua activitatea, inclusiv divizia HERE pentru produse și servicii pe bază de locație, care nu face parte din achiziția Microsoft. Compania Nokia va fi responsabilă pentru datele personale și pentru relațiile contractuale care au legătură cu aceste produse și servicii. Nokia va respecta în continuare cele mai stricte standarde privind protecția confidențialității și datelor personale.

Am dorit să vă informăm în legătură cu aceste schimbări. Confidențialitatea este extrem de importantă pentru noi. Pentru informații suplimentare despre politicile de confidențialitate ale Microsoft și ale Nokia, faceți clic aici. http://www.nokia.com/ro-ro/privacy-landing/

Ne puteți contacta la adresa: Microsoft Mobile Oy, c/o Privacy, Keilaranta 7, 02150 Espoo, Finlanda sau Nokia Corporation, c/o Privacy, Keilalahdentie 4, 02150 Espoo, Finlanda.
Cu considerație,
Chad Fentress
Vicepreședinte, Director executiv însărcinat cu probleme de etică și legalitate
Nokia
Brendon Lynch
Director executiv însărcinat cu probleme de confidențialitate
Microsoft
* După încheierea acestei tranzacţii, divizia Devices & Services Nokia va deveni parte a firmei finlandeze Microsoft Mobile Oy, o subsidiară deținută de Microsoft Corp.
=================
Primiți acest e-mail deoarece aveți relații cu divizia Nokia Devices & Services. Nokia Corporation și Microsoft Mobile Oy v-au trimis această informare ca parte a procesului de vânzare a diviziei Nokia Devices & Services către Microsoft. Dvs. nu trebuie să întreprindeți nicio acțiune. Acest e-mail a fost trimis de la o adresă de e-mail nemonitorizată, vă rugăm să nu răspundeți.

Copyright (c) 2014 Nokia Corporation and Microsoft Mobile Oy
Nokia Corporation P.O. Box 226 FI-00045 Nokia Group Finland
Microsoft Mobile Oy Keilaranta 7, 02150 Espoo, Finland
Politică de confidențialitate
http://www.nokia.com/ro-ro/privacy-landing/
=================

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep