HomeFeaturedFocusOppo R1S primeste un pret la lansarea oficiala

Oppo R1S primeste un pret la lansarea oficiala

Ceea ce acum o săptămână era doar un zvon (dar foarte bine documentat), s-a confirmat oficial. Oppo a lansat modelul R1S, o versiune îmbunătățită a lui Oppo R1. Ocazie cu care am aflat și un preț pentru noul terminal, ușor cam ridicat după părerea mea. R1S va costa aproximativ 290 de euro.

Așa cum se specifica și înainte de confirmarea oficială a acestui aparat, pentru acest preț vom primi un procesor Qualcomm Snapdragon 400, cu patru nuclee tactate la o frecvență de 1,6 GHz, un display IPS de 5 inchi și 720p rezoluție, un Android 4.3, camere de 13 și de 8 megapixeli. Lipsește modulul dualSIM pe care îl avea predecesorul său. Din păcate, față de ceea ce știam acum câteva zile, lipsește și 1 GB de RAM, astfel că telefonului îi rămâne un singur GB, acesta fiind principalul motiv pentru care consider prețul puțin cam mare. Da fapt, dacă stau să mă gândesc bine, prin comparație cu OnePlus One și prețul acestuia, R1S este supraevaluat bine de tot! Și cred că multe alte telefoane smart vor avea aceeași problemă.

Din punct de vedere fizic, Oppo R1S arată identic cu predecesorul său și propune două culori: alb și albastru închis. Telefonul va fi pus în vânzare, în primă fază, doar în China, însă Oppo a făcut la un moment dat ceva promisiuni despre o expansiune comercială. Iar Xiaomi oferă un exemplu bun în acest sens.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep