HomeFeaturedFocusMa asteptam sa vina: boarding pass afisat si de pe ecranul unui...

Ma asteptam sa vina: boarding pass afisat si de pe ecranul unui smartwatch

image

Deja de anul trecut așteptam să văd cine va introduce opțiunea de boarding prin boarding pass afișat pe ecranul unui smartwatch. AirBerlin, Iberia și Vueling au reușit premiera și a oferit serviciul de boarding pe ecranele ceasurilor inteligente. Primele modele pe care merge sunt versiunile noi de gadget-uri de la Samsung, Sony și Pebble!

E într-un fel o recunoaștere a faptului că în momentul de față Pebble este încă brandul care oferă smartwatch-ul cel mai apropiat de ceea ce ar trebui să fie el.

Și când te gândești că încă mai există companii ce nu oferă încă nici măcar opțiune de boarding cu bilet afișat pe smartphone iar unii au trecut deja la smartwatch.

 

image

Via smartphone, ceasurile Pebble Smartwatch, Sony’s Smartwatch 2 și Samsung smartwatch Gear 2 por primi imaginile cu codurile de bare necesare identificării în momentul îmbarcării.

Trendul e clar: wearable tech a intrat în atenția noastră. Rămâne să și primim gadget-uri de calitate cu care să ne bucurăm de noi experiențe în viața de zi cu zi.

via skift

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep