HomeFeaturedFocusPierde Apple teren in lupta cu Samsung?

Pierde Apple teren in lupta cu Samsung?

Încă de la început o să vă spun că am o părere destul de proastă despre cifrele scoase din context şi potrivite în aşa fel încât să dea o impresie exagerată sau neconcludentă asupra realităţii, chiar dacă ele, în sine, sunt corecte. Tocmai de aceea, chiar dacă cifrele pe care urmează să vi le prezint sunt reale, permiteţi-mi să am rezervele mele în ceea ce priveşte avantajul covârşitor pe care Samsung se pare că îl ia în faţa marilor rivali de la Apple.  E clar că sunt în faţă, dar parcă nici Apple nu e tocmai BlackBerry, aşa cum vrea să reiasă din statisticile de mai jos.

Astfel, se pare că din cumpărătorii de Samsung Galaxy S5, mai bine de o treime, 38% mai exact, au renunţat la un smartphone Apple pentru a intra în posesia noului flagship de la Samsung. Cifrele au fost colectate de către cei de la Compare My Mobile, ei afirmând că modelul la care s-a renunţat cel mai frecvent a fost iPhone 4s. Faptul că cifrele sunt strânse în urma unui sondaj mă face să fiu neîncrezător în ele şi, deşi cred sincer că al doilea model schimbat pentru un Galaxy S5 este tocmai Samsung Galaxy S3, care a rezistat fără probleme asaltului modelului intermediar Galaxy S4, tocmai pentru că acesta nu a reuşit să impresioneze aşa cum trebuia, faptul că pe locul al treilea se regăseşte iPhone 5S e cam tras de păr. Cred că un astfel de sondaj este de fapt o incitare la răspuns doar pentru fanii celor două părţi, care ăşi reglează prin răspunsurile lor rivalitatea.

Tocmai de aceea, deşi cifreşe acestui sondaj pot fi cele corecte, daţi-mi voie să le consider neconcludente.

via GSM Arena

2 COMENTARII

  1. @Carpo
    Samsung are meritul de a fi creat o alternativa reala la iOS prin oferirea unor aparate le pret atractiv si printr-o publicitate masiva. Din pacate in ultima vreme nu mai e vorba despre Android, e doar Samsung. Si ei se vor folosi de treaba asta cat de curand.

  2. Doar privind poza comparativa si simt un dezgust . E revoltător de urat samsungul. Materiale slabe forma de plasture si preț premium. Clar are multe funcții insa putine cu adevărat utile . Si sunt posesor de nokia dar calitatea materialelor si eleganta primează in opinia mea si prețul plătit merita cu desăvârșire.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep