HomeFeaturedFocusQuattro HD, tableta de 7 inchi de la Evolio

Quattro HD, tableta de 7 inchi de la Evolio

Așa cum spune și numele, noua tabletă de la Evolio se bazează pe un procesor quad-core, tactat la 1,2 GHz deși accentul din punctul de vedere al argumentelor de marketing, este pus pe procesorul grafic octa-core PowerVR SGX544MP2, care, conform producătorului, conferă o extraordinară capacitate de procesare grafică la un consum de energie scăzut. Voi rămâneți totuși vigilenți, Evolio a scos ce-i drept primul smartphone octa-core autohton, Evolio X6, surprinzând pe multă lume și pentru asta merită laude, dar Quattro HD este o tabletă quad-core!

Cu un display IPS de 7 inchi și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli (care nu prea e HD, în ciuda denumirii), o memorie internă de 8 GB și posibilitatea extinderii acesteia cu până la încă 32 GB prin card MicroSD, Quattro HD pare mai puțin dotată la memoria RAM de 512 MB, la camera foto prezentă doar frontal, de 0,3 megapixeli și la acumulatorul de 2700 mAh.

Cu un preț recomandat pentru Evolio Quattro HD de 399 lei, cred că nu greșim deloc când spunem că marea lovitură a companiei românești din această săptămână, rămâne lansarea lui Evolio X6!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep