HomeFeaturedFocusRecomandare: Microsoft Remote Desktop Preview for Windows Phone 8.1, gratuit

Recomandare: Microsoft Remote Desktop Preview for Windows Phone 8.1, gratuit

image

Mult le-a luat celor de la Microsoft până să lanseze primul client de Windows Phone 8.1 cu funcții remote desktop pentru Windows 8.1. Au făcut-o într-un final, numai pentru posesorii de aparate pe care rulează Windows Phone 8.1 (Developer Preview).

Decât deloc, e bine și așa: poți în sfârșit să te conectezi prin remote desktop pe PC/laptop/tabletă de pe un Windows Phone și să rezolvi rapid câte o problemuță ce necesită neapărat accesul la Windows.

Microsoft Remote Desktop Preview de Windows Phone 8.1 știe RDP și RemoteFX, având implementată opțiunea de recunoaștere a gesturilor pentru controlul mai simplu al interfeței Windows. Cu treaba asta ecosistemul în sfârșit complet: de pe tableta Surface2 sau smartphone-ul Nokia Lumia 925 mă pot conecta direct la MacBook Air pe care am Windows 8.1 sau dacă e cazul, de pe Lumia 925 să administrez tableta Surface2.

Aproape toate avantajele serviciului RDP implementat de Microsoft pe Windows sunt disponibile acum și pe Windows Phone, incluzând aici și facilitatea de streaming High quality video și sound.

Clientul Microsoft Remote Desktop Preview de Windows Phone 8.1 se poate descărca și instala gratuit din Windows Phone Store urmând link-ul de aici.

P.S: este totuși o aplicație în versiune beta (Preview) așa că erori vor mai apărea. Una dintre ele este inversarea aranjării ecranului Glance pe unele aparate Nokia Lumia Zâmbet. Soluția ar fi orientarea în mod landscape pe partea dreaptă.

image

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep