HomeFeaturedFocusUn nou flagship de la Sharp

Un nou flagship de la Sharp

Este vorba despre modelul cu nume alambicat Aquos Xx 302Sh, care, în ciuda complexității numelui, este un telefon cu un aspect simplu. Și impresionant prin marginea foarte fină a ecranului. Practic, display-ul de 5,2 inchi (un Sharp IGZO), este încorporat într-un body mult mai compact decât cel al lui Sony Xperia Z2, HTC One (M8) sau Samsung Galaxy S5, în ciuda display-urilor mai mici ale ultimilor doi. Cu Sony nici nu e greu, am văzut telefoane cu display mai mare și cu jumătate de inchi, ascunzându-se cu succes după Sony Xperia Z1.

Nici restul configurației lui Sharp Aquos Xx 302Sh nu se dezminte, doar am spus că telefonul își asumă rolul de vârf de gamă pentru producătorul nipon. Avem de-a face cu un procesor Snapdragon 800, 2 GB de memorie RAM și 32 de GB pentru stocare internă, plus slot microSD pentru cei cu nevoi mai mari, o cameră de 16 megapixeli și una frontală de 12 megapixeli, un acumulator de 2600 mAh și certificare IP57.

Din păcate veștile frumoase despre acest smartphone se opresc aici! Disponibilitatea momentană doar pentru Japonia știrbește din frumusețea acestui terminal, iar prețul de 670 de dolari, fără conectare, face să nu mai conteze atât de mult marginea mai subțire decât cea a lui HTC One (2014) sau Galaxy S5.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep