HomeFeaturedFocusSamsung a anuntat oficial Galaxy ACE Style

Samsung a anuntat oficial Galaxy ACE Style

Ocazie cu care am aflat că vorbele frumoase așternute în jurul unui produs pot avea un efect miraculos. Ca să vă exemplific rapid, să nu credeți că am fumat vre-un pliculeț de ceai negru, o să mă opresc asupra descrierii făcute de producător modelului Galaxy ACE Style.

The Galaxy ACE Style features a fun, unique design with an enhanced camera and advanced features for superior performance.

Acum, după ce ați citit textul de mai sus, vin eu și vă înșir specificațiile acestui telefon. Un display TFT LCD WVGA de 4 inchi, un procesor dual core de 1,2 GHz, 512 MB de memorie RAM, 4 GB memorie ROM, cameră de 5 megapixeli, un acumulator de 1500 mAh și, ce-i drept, un Android 4.4.2 KitKat. Om fi și noi mai pretențioși, dar parcă nu sunt chiar cele mai noi specificații.

Partea frumoasă cu acest telefon, despre care, în ciuda ironiei de mai sus, cred sincer că are șanse să facă ceva cifre de vânzări, este dată de disponibilitatea globală și aproape imediată și, sper eu, de un preț cinstit. De care, până la urmă, va depinde succesul lui.

via Samsung Tomorrow

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep