HomeFeaturedFocusAccesorii pentru fitness de la LG: Lifeband Touch si Heart Rate

Accesorii pentru fitness de la LG: Lifeband Touch si Heart Rate

Adică o brățară inteligentă și o pereche de căști care pe lângă funcția de bază mai colectează și câteva informații medicale despre cel care le poartă. Ambele însoțite de aplicații dedicate și compatibile cu cele mai noi telefoane smart.

Și pentru că despre brățara respectivă prea multe nu sunt de spus, funcțiile acesteia încadrându-se într-un registru clasic pentru un asemenea produs, nici nu o să insistăm prea mult pe marginea acestui produs.

LG Lifeband Touch este prevazut cu un panou tactil OLED, care oferă acces simplu în timp real la o gamă completă de date pe toată perioada antrenamentului, astfel utilizatorii își pot urmări progresul și ajusta programele de antrenament conform informațiilor primite. Proiectat pentru a fi uşor şi simplu de utilizat, acesta include un algoritm unic de mişcare senzorială care porneşte automat ecranul în momentul în care utilizatorul îşi roteşte încheietura. LG Lifeband Touch dispune de doi senzori – un accelerometru cu trei axe și un altmetru – care împreună furnizează cele mai precise date, în timp real. Mai mult, LG Lifeband Touch permite utilizatorilor să verifice apelurile și mesajele primite și să vizualizeze listele de redare de muzică de pe smartphone-urile lor, aceștia rămânând astfel conectați și, în același timp, având un antrenament neîntrerupt. Brățara Lifeband Touch este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS și este creată pentru a fi folosită cu aplicația Fitness LG, precum și aplicațiile de fitness populare, cum ar fi MyFitnessPal, Runkeeper și MapMyFitness. Bateria de lungă durată de 90mAh poate fi folosită 5 zile fără să fie reîncărcată. Și, spre deosebire de alte dispozitive de fitness ușor de purtat, care sunt concepute pentru a se potrivi pentru oricine, LG Lifeband Touch este disponibil în trei dimensiuni diferite pentru a se potrivi cât mai bine utilizatorului.

Ceva mai interesante sunt căștile Heart Rate, care se vor bucura, împreună cu brățara, de o lansare pe 18 mai în Statele Unite, urmată la o scurtă perioadă de timp de intrarea pe anumite piețe din Europa și Asia.

LG Heart Rate Earphones

Căştile LG Heart Rate sunt create pentru a capta cu acuratețe semnalele fluxului sângelui din interiorul urechii cu ajutorul tehnologiei senzoriale PerformTek®, oferind, în același timp, un sunet excelent. Datorită fiziologiei unice a urechii, cu ajutorul căștilor LG Heart Rate, utilizatorii pot obține date legate de sănătate și de fitness mult mai exacte decât cu alte dispozitive, în special atunci când desfășoară o activitate fizică. Căștile Heart Rate pot fi folosite și împreună cu brățara LG Lifeband Touch.Un medalion clip-on conectat la căşti oferă conectivitate Bluetooth, care permite unităţii să transmită date către LifeBand Touch sau către un smartphone compatibil.Când folosesc aplicația LG Fitness, utilizatorii pot primi, de asemenea, actualizări de stare sonore, oferindu-li-se date biometrice, cum ar fi ritmul cardiac şi consumul maxim de oxigen (VO2 maxim), în timp real.

Și uite așa îmbrățișează omul tehnologia!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep