HomeFeaturedFocusApple face recurs in procesul cu Samsung

Apple face recurs in procesul cu Samsung

Puțini dintre noi nu au auzit de serialul mamut “Tânăr și neliniștit”, care își face veacul în grila de programe a unui post TV de vreo 10 ani buni. Ei bine, începe să pară doar o glumă! O chestie mult mai lungă și cel puțin la fel de plictisitoare se arată la orizont. Este vorba despre seria de procese dintre Apple și Samsung.

Se pare că decizia judecătorilor, care le-a dat peste nas părților beligerante, tăindu-le drastic din pretențiile financiare (despăgubiri pentru încălcarea patentelor) din procesul dintre Apple și Samsung, nu este pe placul primilor, aceștia făcând recurs la această decizie. Vă reamintesc că cele peste două miliarde de dolari pe care Apple le pretindea de la Samsung au fost aduse cu picioarele pe pământ de către completul de judecată și reduse la 119 milioane de dolari. O sumă mult mai apropiată de realitate, după părerea mea.

Pe lângă recalcularea acestor sume, în ideea creșterii lor, Apple mai cere și interzicerea de la vânzare a mai multor produse Samsung. Având în vedere că tehnologia dintr-unul dintre patentele pe care Apple susține că Samsung le-a încălcat se referă la funcția “slide to unlock”, pe care o au mai toate telefoanele smart, indiferent de platformă, eu personal am probleme în a înțelege pretențiile emise doar la adresa Samsung. Evident, au de-a face cu poziția de lider la vânzările de telefoane smart și cu rolul de locomotivă pe care coreenii îl au pentru Android, sistem de operare rival. Dar parcă totuși, e cam mult!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep