HomeFeaturedFocusJocul Assassins Creed: Pirates e gratuit, in browser

Jocul Assassins Creed: Pirates e gratuit, in browser

assasins creed

Jocul Assassins Creed: Pirates a fost făcut de Ubisoft special pentru smartphone și tabletă și poate că puțini s-au gândit că îl vor putea juca (și chiar destul de bine) pe PC, mai ales din browser. Acum este totuși posibil: o versiune modificată, accesibilă dintr-un browser poate fi accesată și jucată gratuit pe PC la adresa: http://race.assassinscreedpirates.com/. Trebuie doar să deschideți pagina http://race.assassinscreedpirates.com/ , să așteptați să se încarce conținutul și puteți s vă jucați cu ajutorul mausului sau al tastaturii.

assasins creed_1

Vreau să remarc că deși portarea jocului în browser este o inițiativă Microsoft prin care se dorește să fie scos în față browser-ul Internet Explorer 11, Asssassins Creed: Pirates poate fi jucat fără probleme și pe Chrome sau Opera. În Internet Explorer 11 știe un lucru în plus: poate să fie folosit în mod full screen, în așa fel încât jucătorul nici să nu simtă că rulează în browser. Jocul folosește Babylon.JS, un engine 3D open-source 3D construit pe WebGL, JavaScript și TypeScript.

E totuși ceva ce s-ar putea să nu vă placă: versiunea gratuită, ce poate fi jucată în browser nu e chiar un shooter ci mai degrabă o cursă de nave în care cel ce joacă poate să se întreacă cu prietenii. Condițiile meteo, cele care ar putea genera ceva dificultăți pot să fie schimbare manual, din setările jocului.

Dați o raită pe http://race.assassinscreedpirates.com/ li vedeți cât de buni navigatori sunteți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep