HomeGames ArenaRTS economic pe Marte: Offworld Trading Company

RTS economic pe Marte: Offworld Trading Company

Anul trecut vă povesteam despre cum Soren Johnson, lead designer al lui Civilization 4, înființase un nou studiou cu ajutorul companiei Stardock, și începuseră lucrul la Project Mars, un joc de strategie făcut pe motorul Nitrous, realizat de studioul Oxide. Eh, acel proiect este acum mai mult de un nume de cod vag, Mohawk anunțând Offworld Trading Company, un RTS economic plasat pe planeta roșie, ce seamănă cu MULE!!11!!

În Offworld Trading Company, tu și alți șapte oponenți, controlați de AI sau de alți oameni, veți sosi pe planeta Marte, și veți începe să vă luptați pentru supremație economica. Luptă nu implică arme, unități de luptă sau rachete, doar comerț, manipularea pieței bursiere, extracția de resurse, prelucrarea lor, și ocazionala afacere pe piața neagră, ce rezultă într-un incident neașteptat și poate nefericit la singura fabrică de apă a oponentului, tocmai când tu ai cumpărat toată rezerva de pe piață, ce a dus la creșterea bruscă a prețului.

Jocul se termină atunci când cumperi toate acțiunile companiilor oponente, și ești încoronat ca cel mai mare afacerist al planetei.

Offworld Trading Company va fi disponibil prin Early Access spre sfârșitul anului, dar poate fi cumpărat deja, în două variante. Una de 35 de dolari, și una ridicolă de 80 de dolari, ce oferă acces și mai timpuriu la joc, plus un exemplar adițional al jocului.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep