HomeFeaturedFocusChestii verzi: Tesla pe val si motorul electric la putere

Chestii verzi: Tesla pe val si motorul electric la putere

O să le apuc puțintel pe dos față de cum apar ele în titlu, cu mențiunea că ambele subiecte îmi sunt la fel de dragi prin perspectiva interesului crescut pe care îl am pentru motorizarea electrică, pe care încerc, de câte ori este cu putință, să v-o aduc în atenție.

Se pare că cea mai rapidă motocicletă din lume produsă în serie, este una dotată cu motor electric. Mai exact, Lightning LS-218. Cu un motor de 200 de cai putere, răcit cu lichid, o viteză maximă de 350 km/h și o autonomie de 290 de kilometri, această motocicletă electrică este încoronată de către cei de la GizMag cu titulatura de mai sus.

tesla-model-s

Dacă trecem puțin de la două la patru roți, preferații mei de la Tesla, pe care i-am văzut că nu se sperie de piedicile indirecte puse de interesele companiilor petroliere, fac un pas mare. Tocmai peste ocean, în Marea Britanie, acolo unde, deși prezenți încă din 2012, nu au reușit să impresioneze. Acum, vom avea primul model Tesla Model S Performance Plus cu volan pe dreapta, dar se vor pune și bazele unei infrastructuri corespunzătoare. Dacă în țara natală, politicienii îți pun piedici, uite că te primesc alții! V-am mai spus că îmi place Tesla?

via GizMag, The Telegraph

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep