HomeFeaturedFocusHTC din belsug: nu leak, ci flood

HTC din belsug: nu leak, ci flood

Informațiile despre HTC abundă din toate surele posibile, cu @evleaks pe post de solist principal (serios, eu cred că ăsta are contracte cu majoritatea producătorilor mari), cu fotografii sau fără, despre HTC One M8 Prime sau, deopotrivă, despre HTC One M8 Ace, de nici nu mai ști ce să crezi. Un lucru e clar: noțiunea de “leak” începe să își cam piardă sensul.

Dacă nu mai departe de ieri am vorbit despre Prime și despre intenția HTC de a schimba metalul cu ceramica, noi informații ne lovesc cu rapiditate. Se pare că, grație unui 3D render oferit de @evleaks (chiar nu vi se pare suspect că are acces la atâtea informații?) aflăm că are lentilele camerei mai ieșite în afară decât modelul inițial, lucru care poate însemna că schimbă ultrapixel-ul cu o cameră obișnuită. Sau nu!

Ne amețește rapid și HTC One M8 Ace, care, culmea, ajunge la noi tot sub formă de leak, dar prin intermediul ifanr, despre care recunosc sincer că nu am mai auzit. Ciugulesc unii și frimiturile lăsate de ăia mari. Se pare că Ace vrea să fie concurent direc pentru Galaxy S5, pentru că propune niște specificații interesante, într-o carcasă de plastic. Și, cel mai important, la un preț care se anunță frumușel.

Mai exact, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2,5 GHz, în spatele unui display de 5 inchi și 1080p, la un preț de aproximativ 480 de dolari. Având în vedere că, cel mai probabil, va moșteni o parte dintre specificații de la modelul inițial de One, noul Ace pare a avea destul potențial. Oricum, suficient de mult încât, în acest stadiu de informații “scăpate” cu găleata, să îl cam eclipseze pe Prime cel ceramic.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep