HomeEvenimenteCONCURS: Castiga o invitatie pentru doua persoane la Blaj aLive 2014

CONCURS: Castiga o invitatie pentru doua persoane la Blaj aLive 2014

Prin amabilitatea celor de la ARTmania Events, punem la bătaie cinci invitaţii pentru două persoane la Blaj aLive, evenimentul pe care l-am denumit sugestiv, atunci când am vorbit despre el, un altfel de Mare Adunare Naţională. Nu de alta, dar se desfăşoară lângă Blaj, pe Câmpia Libertăţii.

Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a putea intra în tragerea la sorţi pentru una dintre cele cinci invitaţii duble, este să ne lăsaţi un comentariu la acest articol, în care să ne spuneţi care dintre formaţiile din line-up-ul acestui eveniment vă este cel mai pe plac. Numele mari care vor urca pe scena Blaj aLive-ului din 7-8 iunie 2014, le puteţi găsi aici.

Noi vom anunţa căştigătorii, aleşi prin tragere la sorţi, marţi, pe 3 iunie 2014.

Vă reamintim că Blaj aLive oferă trei scene diverse din punct de vedere muzical, terase, baruri și multe specialități culinare, zone sportive și recreative, spații pentru ateliere și socializare, toate amenajate în același loc în care, acum peste 150 de ani, 40.000 de oameni au participat la Marea Adunare Națională de la Blaj.

Pentru informații detaliate puteţi intra pe blajalive.ro sau facebook.com/blajalive. Ne vedem pe Câmpia Libertății, între 7-8 iunie 2014, pentru o experiență totală de festival!

Blaj aLive poster FINAL small

6 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep