HomeFeaturedFocusConfirmare neoficiala a formei si dimensiunii lui iPhone 6

Confirmare neoficiala a formei si dimensiunii lui iPhone 6

Se pare că asistăm la un val de “confirmări” neoficiale ale unor telefoane mult așteptate de către publicul avid de noutate, prin apariția, sub diferite forme, a unor informații despre accesoriile dedicate exclusiv acestor terminale. După ce am văzut carcasa QuickCircle pentru LG G3, care vine să ne confirme forma acestuia și care îl va insoți la lansare, direct de la sursă, adică de la producătorul coreean, iată că ne oprim puțin și asupra viitorului iPhone 6.

O facem prin intermediul Mobile Direct, care, direct de la sursă, ne oferă informații și fotografii despre macheta lui iPhone 6, folosite de producătorii de carcase și huse. Așa că dacă vreți să aveți o idee despre cum va arăta noul telefon al celor de la Apple, aveți acum ocazia. Sunt convins că respectiva machetă metalică nu oferă foarte multe indicii, acesta fiind și scopul ei, dar reprezită totuși fidel forma viitorului smartphone. Și dimensiunea, pentru că fotografiile primite de noi reprezintă modelul de 4,7 inchi.

Rămâne de văzut dacă Apple va repeta ultima lansare, cu două modele noi, sau va reveni la modelul clasic, consacrat pentru compania din Cupertino și va arăta mai multe modele de iPhone.

I6_2mob

I6_3mob

I6_4mob

I6_5mob

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep