HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Xiaomi Mi 11 Ultra

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Xiaomi Mi 11 Ultra

huse de protectie pentru Xiaomi Mi 11 Ultra

Mi 11 Ultra este fără îndoială un telefon interesant. Un adevărat vârf de gamă, care face față fără probleme într-o bătălie cu un flagship de la un producător consacrat. I-am analizat deja performanțele și chiar și autonomia. Și va urma și partea de camere foto, poate cea mai importantă caracteristică a acestui smartphone. Nu poți să nu remarci modulul foto proeminent (ce include și ecranul secundar de pe spate), care iese în evidență. Și care, în cazul unui incident nefericit, ar reprezenta fără îndoială o zonă vulnerabilă a telefonului. Cu acest lucru în minte am pornit să caut câteva huse de protectie pentru Xiaomi Mi 11 Ultra.

În mod evident, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect. Care au în ofertă destul de multe variante și opțiuni. Am căutat însă ceva care să ofere un plus de protecție și la nivelul modulului foto. Telefonul vine în pachetul standard cu o husă realizată din silicon transparent, care însă are un decupaj mare în jurul camerelor.

Am găsit în oferta MobileDirect un produs oarecum similar, realizat tot din material moale transparent. Însă care învelește și zona modulului foto, lăsând decupaje doar pentru senzori. Este vorba despre o husă IMAK Gel TPU.

Pe același principiu, însă de această dată colorată (și care lasă mai bine la vedere gradul de protecție la nivelul camerelor foto) avem o carcasă rigidă MOFI Slim Red. Se remarcă prin faptul că este extrem de subțire și ușoară, iar textura sa mată asigură un plus de aderență.

Dacă însă vrem un grad mai mare de protecție, mergem în zona huselor ceva mai groase. Mai exact, am ales o husă CUBZ Hybrid Slim Red. Confecționată din două materiale, protejează mult mai bine muchiile și colțurile terminalului, zonele cele mai expuse în cazul unui accident. Desigur, la nivelul modulului foto avem același decupaj mare.

Însă pe partea din spate găsim un picioruș mobil, care funcționează ca suport pentru telefon.

În oferta partenerilor noștri pot fi găsite multe alte opțiuni de huse de protectie pentru Xiaomi Mi 11 Ultra. Culori pentru toate gusturile și grade de protecție diferite.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep