HomeFeaturedFocusCum ajunge telefonul sa inlocuiasca sentimente

Cum ajunge telefonul sa inlocuiasca sentimente

Na bine, știu, am exagerat putin! Dar nu mult! Și o să vedeți în cele ce urmează că așa stau lucrurile. Am citit un material despre o aplicație pentru iPhone, Bounden, pe numele ei, care, inclusiv prin denumire, încearcă să apropie doi oameni. Practic le propune un joculeț prin care, ținând în același timp de un iPhone, cei dou jucători/parteneri execută niște mișcări cu scopul de a potrivi niște bile controlabile prin miscările giroscopului din telefon, pe ecranul acestuia.

După cum vedeți în filmulețul de promovare de mai jos, mișcările actorilor sunt executate cu foarte mare atenție și cu o evidentă tentă artistică. Nu degeaba a fost dezvoltată în parteneriat cu o școală de balet. În realitate, sunt convins că se poate controla jocul respectiv și fără componenta artistică. Dar așa dă mai bine! Oricum, ăsta este răul cel mai mic.

Partea nasoală, așa cum o văd eu, este că se insuflă ideea că un iPhone și o aplicație pot creea legături pline de sentiment între două persoane. Păi să-l ia naiba de telefon! Daca își vine să dansezi cu prietena/prietenul, soția/soțul, partenerul de uniune consensuală, concubina, amanta, colegul de birou și așa mai departe, fă-o direct. Nu băga un telefon între voi! Cât îmi place mie tehnologia și beneficiile acesteia în domenii ca medicina, spre exemplu, nu suport când văd că încearcă să înlocuiască lucrurile ălea simple, umane, care trebuie să rămână așa cum sunt. Mâine-poimâine o să facem sex prin aplicații!

Ca un mic disclaimer, am tot vorbit de iPhone, pentru că aplicația este lansată doar pentru iOS. Se pare că în Android, producătorii ei nu au fost suficient de mulțumiți de calitatea giroscopului inclus în echipamentele hardware. Oricum, mai ușor dansezi cu un iPhone, decât cu un Samsung. Tot timpul asiaticii au fost mai reci! 🙂

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep