HomeFeaturedFocusFlame, smartphone-ul cu Firefox OS la pre-comanda

Flame, smartphone-ul cu Firefox OS la pre-comanda

Am văzut deja o pleiadă de aparate dornice să aducă în atenția utilizatorilor sistemul de operare Firefox OS de la Mozilla, prezentate la MWC. Totuși, nici unul nu se ridica la nivelul hardware-ului propus chiar de Mozilla pentru acest scop. Mozilla Flame reprezintă un pas în față în ceea ce privește specificațiile, atenție, la nivel de terminale care rulează sistemul de operare Firefox OS, ca să nu avem discuții. Și, partea cea mai frumoasă, de astăzi este disponibil la pre-comandă.

Mai întâi, pe partea de specificații, vorbim despre un display FWVGA de 4,5 inchi (854×480 pixels), în spatele căruia se ascunde un procesor dual-core Qualcomm MSM8210 Snapdragon de 1,2  GHz, o cameră de 5 megapixeli și una pentru amatorii de selifie-uri de 2 megapixeli o memorie internă de 8 GB și una RAM de până la 1 GB (cuztomizabilă software până la 256 MB), NFC, suport dual-SIM, Bluetooth 3.0 și un acumulator de 1800 mAh.

Pe latura comercială, precomenzile care se pot înregistra deja vor fi onorate în decurs de 4 săptămâni de acum încolo. Iar prețul pentru acest telefon este de 170 dolari, cu transportul inclus, oriunde în lume, dacă e să ne luăm după site-ul oficial. Mai puțin în Japonia !?!?!? Se arată vre-un early tester?

disponibilitate mozilla flame

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep