HomeFeaturedFocusMoto E anuntat oficial. Si totusi, suprinde...

Moto E anuntat oficial. Si totusi, suprinde…

Deși ieri m-am arătat sceptic la adresa noului smartphone lansat de Motorola, sub noua orânduire, spunând că nu are cum să facă o figură frumoasă, trebuie să recunosc, cu mâna pe inimă, că m-am cam înșelat. După anunțul oficial al celor de la Motorola despre acest terminal, sunt totuși câteva aspecte care surprind plăcut.

Nici unul dintre ele, însă, nu ține de configurație, acolo unde nu au mai existat niciun fel de secrete. Configurația de ieri s-a adeverit fără nici o abatere. Nu și prețul, acolo unde am dat de prima surpriză plăcută. Pentru că se pare că telefonul va costa doar 110 dolari. Un preț mult mai apropiat de specificațiile etalate și care va influența puternic succesul comercial al acestui terminal.

Nici disponibilitatea nu arată rău, telefonul fiind pus în vânzare, de astăzi, în Marea Britanie, Canada, Spania, India, Mexic și Brazilia, acolo unde s-au grăbit distribuitorii cu informațiile. Cu un al doilea val de piețe, destul de aproape.

Mă mai declar impresionat și de paleta de culori, atât cea a telefonului, cât și a huselor deja existente pentru Moto E. Per ansamblu, la prețul propus, Moto E poate fi o opțiune pentru cei cu limitări la buzunare. Totuși o piedică importantă în calea lui Moto E ar putea fi… Moto G!

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep