HomeFeaturedFocusMoto E, primul produs Motorola post-Google?

Moto E, primul produs Motorola post-Google?

Cam înspre această concluzie tind să conducă indiciile din ultima perioadă, cel mai palpabil dintre ele fiind listarea produsului pe un site de specialitate din Brazilia. Chiar dacă a fost delistat cu o viteză uimitoare, nu a putut învinge abilitatea unora, astfel că avem ocazia să vedem câteva dintre specificațiile probabile ale acestui smartphone care va reprezenta primul produs Motorola sub umbrela Lenovo.

Dacă vă așteptați la vreun flagship, o să vă dezamăgesc rapid. Combinația de procesor dual-core la 1,2 GHz și 1 GB memorie RAM spune multe despre capacitățile acestui terminal. Display-ul de 4,3 inchi, acumulatorul de 1980 mAh, memoria internă de 4 GB sau camera de 5 megapixeli, nu fac decât să întărească această percepție. Nici măcar un preț de aproximativ 150 de dolari, cât se bănuiește că va costa Moto E, nu are puterea să schimbe impresia pe care o lasă , cel puțin pe hârtie, acest terminal.

Impresie care, din punct de vedere personal, se cam răsfrânge și asupra tranzacției Google – Lenovo, cu miză Motorola, de la care, nu știu de ce, aveam așteptări mai mari, cel puțin în momentul debutului. Am văzut în Motorola o prescurtare a drumului pe care produsele Lenovo, unele destul de interesante prin perspectiva specificațiilor, îl au de făcut spre o expansiune globală. Încă mai aștept! Dar comparația posibilului Moto E din curtea Lenovo cu celebrul Moto G din curtea Google, mă umple de pesimism!

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep