HomeFeaturedFocusConceptul de bicicleta pliabila dus la extrem

Conceptul de bicicleta pliabila dus la extrem

Că bicicleta câștigă în importanță ca mijloc de transport urban este o realitate îmbucurătoare, pe care nimeni nu o poate nega. Nici măcar faptul că în peisajul urban este din ce în ce mai întâlnit conceptul de bicicletă pliantă, datorită posibilităților de transport și de depozitare al acestora, nu mai este un secret de ceva vreme. Ei bine, tocmai de acest concept ne vom ocupa, foarte pe scurt, în cele ce urmează.

Și asta pentru că Sada Bycicle duce la extrem acest concept, reușind să propună, momentan în stadiul de prototip, dar căutând o finanțare publică, o bicicletă care se poate plia până la dimensiunea unei umbrele, din spusele producătorului. Există chiar și o fotografie care să certifice această comparație. Și chiar dacă eu nu prea văd roțile în acea fotografie, trebuie să recunoaștem că arată mai mult decât interesant.

DSC_07251

Cum bicicletele pliabile au prins și datorită dorinței posesorilor de a ieși puțin în evidență, sunt tentat să spun că Sada Bycicle are toate șansele să prindă la public. Mai ales că este primul proiect despre care știu care propune conceptul pliabil pe o structură cu roți de 26 de inchi.

via Inhabitat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep