HomeFeaturedFocusPantech Vega Iron2 contureaza un trend nou

Pantech Vega Iron2 contureaza un trend nou

Nou anunțatul model al celor de la Pantech confirmă nașterea unui nou curent, sau mai degrabă stabilirea unei noi ștachete pentru telefoanele de top. Aceea a memoriei RAM de 3 GB, care începe să fie din ce în ce mai prezentă la terminalele cu intenții mari în zona de Android. Din păcate pentru noi, deocamdată protagoniștii acestei noi mișcări sunt destul de exotici. Poate doar Sony Xperia ZL2 să fie ceva mai celebru după nume, căci Xiaomi Mi-3S și acoliții lui din China au cam puține șanse să dea ochii cu noi. Chiar și așa, presimt că în scurt timp, orice smartphone nou va trebui, măcar de dragul imaginii, să se afișeze cu 3 GB de RAM, altfel va risca să fie arătat cu degetul.

Revenind totuși la Pantech Vega Iron2, memoria de 3 GB de RAM este doar vârful iceberg-ului. Procesorul Snapdragon 801, cu cele patru nuclee ale sale tactate la 2,3 GHz,  memoria internă de 32 GB, Android-ul 4.4.2 KitKat, ecranul AMOLED de 5,3 inchi și 1080p, camera de 13 megapixeli capabilă să captureze video la 4K sau acumulatorul de 3220 mAh, conturează un ansamblu pe care orice pasionat ar vrea să pună mâna. Mai ales că nici din punct de vedere fizic, telefonul nu arată rău deloc.

Prea puține detalii legate de preț și mai ales slabele șanse ca acest smartphone să iasă în afara Coreei, taie brusc din elanul inițial.

via Ubergizmo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep