HomeFeaturedFocusPrestigio cocheteaza cu Windows Phone

Prestigio cocheteaza cu Windows Phone

Sincer, mă bucur când văd cum noi producători se alătură grupului celor care oferă terminale cu Windows Phone. Pe de-o parte, acest lucru lovește puțin în “monopolul” Nokia din acest sector și, indirect, are (sau ar trebui să aibă) efecte benefice asupra portofelelor fanilor acestui sistem de operare. Pe de altă parte, Windows Phone are nevoie de o plajă cât mai largă de hardware pe zona de mobilitate, pentru a se putea lupta de la egal la egal cu concurenții de la Google sau Apple.

După ce ieri am văzut că sunt șanse mari ca LG să scoată un Windows Phone, iată că astăzi Prestigio pare a se alătura grupului, cu modelul MultiPhone 5507. Veste este îmbucurătoare, chiar dacă momentan este într-un stadiu incipient, fără ca prea multe detalii să potolească curiozitatea pasionaților. Doar un procesor Snapdragon (probabil quad-core) 400 quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB, o cameră de 8 megapixeli (plus una frontală de 2 megapixeli) și un display HD de 5 inchi au fost sifonate. Eu aș spune că este destul pentru un prim leak! Mai important, telefonul se va lansa în Rusia la sfârșitul lunii Iulie.

Până la noi detalii despre acest Windows Phone inedit, poate reușim să vă astâmpărăm setea de cunoaștere cu review-ul de Prestigio MultiPhone 7500, pe cale de a fi publicat.

via Ubergizmo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep