HomeFeaturedFocusBlaj aLive, un altfel de Mare Adunare Nationala

Blaj aLive, un altfel de Mare Adunare Nationala

Pe Câmpia Libertății, în zilele de 7 şi 8 iunie 2014 va avea loc o mare adunare a îndrăgostiților de muzică, libertate și poftă de viață. Blajul, “mica Romă a Transilvaniei”, devine centrul atenției generale și prinde viață la Blaj aLive: două zile de concerte și activități recreative organizate pentru a încânta peste 10.000 de participanți. Awolnation și Seether, invitații speciali din acest an, aterizează pentru prima dată în România direct pe Câmpia Libertății, fiind numele grele din line-up-ul acestui eveniment.

Zdob şi Zdub, Vunk, Paraziţii, Viţa de Vie, Alternosfera, Grimus, Robin and the Backstabbers, Gasolines și Blackstar vor colora spectrul acustic al programului de festival. Mai mulți artiști vor fi anunțați în următoarea perioadă.

Blaj aLive oferă trei scene diverse din punct de vedere muzical, terase, baruri și multe specialități culinare, zone sportive și recreative, spații pentru ateliere și socializare, toate amenajate în același loc în care, acum peste 150 de ani, 40.000 de oameni au participat la Marea Adunare Națională de la Blaj.

Dacă evenimentul vă face cu ochiul, dar nu sunteți de prin apropiere, s-ar putea să vă intereseze spațiu generos de parcare pus la dispoziție de către organizatori, precum și posibilitatea optimă de cazare în campingul amenajat pe o suprafață de peste 4.000 de metri pătrați.

Pentru informații detaliate vă așteptăm pe blajalive.ro și facebook.com/blajalive. Ne vedem pe Câmpia Libertății, între 7-8 iunie 2014, pentru o experiență totală de festival.

Blaj aLive este un proiect inițiat de către Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj și Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.

Blaj aLive poster general

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep