HomeFeaturedFocusRezolvat: My Social Share Target aduce postarea simultana pe Facebook si Twitter...

Rezolvat: My Social Share Target aduce postarea simultana pe Facebook si Twitter de pe Windows Phone 8.1

wp_ss_20140502_0002wp_ss_20140504_0001

Oricât de multe lucruri noi ar aduce noul Windows Phone 8.1, faptul că Microsoft a renunțat la posibilitatea de postare simultană a mesajelor pe Facebook, Twitter și Linkedin e un minus foarte mare din punctul meu de vedere. În lipsa integrării opțiunile pe care le ai la dispoziție sunt destul de reduse și încep cu salvarea unei copii a mesajului în Clipboard și apoi postarea manuală și pe cealaltă rețea. E cam complicat și te face automat să iei o decizie aspră: pe ce rețea vei pune respectivul mesaj?

wp_ss_20140504_0002wp_ss_20140504_0003

Zilele trecute am descoperit că există o aplicație care vine să remedieze oarecum acest neajuns. My Social Share Target se integrează cu canalele de partajare a informației, inclusiv cu cel din Live Tile-ul ME, și face posibilă transmiterea simultană a aceluiași mesaj pe Twitter și Facebook de îndată ce utilizatorul și-a introdus datele de conectare.

Funcționează aproape la fel cu implementarea originală a Microsoft de pe Windows Phone 8. Din păcate interfața e puțin cam sărăcăcioasă și nu te prea îmbie să folosești aplicația.

Oricum, rezolvă problema și vă recomand să o folosiți.

Puteți descărca gratuit My Social Share Target din Windows Phone Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep