HomeFeaturedFocusIn sfarsit vedem cum arata smartphone-ul Amazon

In sfarsit vedem cum arata smartphone-ul Amazon

image

Mai avem de așteptat ceva mai bine de o lună până când Amazon ne va oferi informații despre noua gamă de tablete și cel mai probabil primul său smartphone (probabil Android). Deja știm că e posibil să folosească o interfață 3D și control prin gesturi. Via BGR avem acum și o imagine clară a viitorului smartphone Amazon.

Design-ul nu e ieșit din comun, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus. Partea din față mi se pare foarte similară cu seria iPhone 4/5. Spatele e oarecum interesant și va fi important să vedem dacă bordura este din plastic așa cum ne lasă imaginea să speculăm.

Posibilele specificații tehnice includ un display de 4,7 inci, rezoluție 720p, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon, 2GB RAM, șase camere și un skin Android personalizat de Amazon așa cum găsim pe Kindle.

Diferențiatorul ar trebui să vină din funcția Prime Data, probabil un abonament special care are inclus un volum mai mare de trafic de internet, nu m-ar mira ca tot ceea ce e legat de server-ele Amazon să fie gratuit.

Vom vedea. Oricum, telefonul din imagine nu arată rău deloc!

via bgr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep