HomeFeaturedFocusSmart Tab 4 de 8 inchi in oferta Vodafone

Smart Tab 4 de 8 inchi in oferta Vodafone

O nouă tabletă sub brand propriu își face loc în oferta Vodafone. Compatibila 3G, cu un display HD de 8 inchi și o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, un Android 4.2, un procesor quad-core de 1,3 GHz și o memorie RAM de 1GB, Smart Tab 4 își arată clar orientarea către clienții de abonamente de date ai operatorului.

Odată, pentru că vine împachetată cu abonamentul Smart NET 12 (12 euro/lună, TVA inclus), pe lângă care mai aveți de plătit și o rată de 7 euro/ luna (TVA inclus), timp de doi ani. Dar mai ales pentru că prețul fără conectare al acestei tablete este exagerat, probabil în mod intenționat. 184 de euro pentru configurația oferită, este totuși cam prea mult.

Așa că revenind la Smart NET 12, singura variantă viabilă prin care se poate apropia cineva de această tabletă, abonamentul oferă utilizatorilor 5 GB trafic de date inclus, la viteză maxima de 43,2 Mbps. Promoțional, abonamentul oferă, timp de o lună acces nelimitat la internetul mobil. Pe lângă traficul de date, pachetul include conținut special: TV by Vodafone prin aplicația Seenow, gratuit timp de 3 luni, muzica prin Zonga, gratuit timp de 3 luni și 10 GB spațiu de stocare, inclus in Vodafone Cloud, pe toată perioada contractuală.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep