HomeFeaturedFocusSony umbla la preturi. In jos!

Sony umbla la preturi. In jos!

Este datoria mea morală față de compania nipponă, dată de faptul că am râs atunci când au umflat anumite prețuri, și așa mari, ale produselor lor, să vă atrag atenția și asupra reducerilor de preț pe care le operează Sony. Este vorba despre phablet-ul Xperia Z Ultra și despre o reducere de prețuri semnificativă, de la 679 de dolari la 449 de dolari.

E drept, se întâmplă pe magazinul online al producătorului, din Statele Unite, dar acest tsunami al tăierii de preț ar trebui să se propage la nivel global. Și uite așa, cu puțin peste cei 430 de dolari pe care Vivo îi cere pentru X3S, îți iei Sony, cu o configurație deloc timidă (Snapdragon 800, quad-core 2,2 GHz, display 6,4 inchi fullHD, 2 GB de RAM, 16 GB de ROM, acumulator de 3050 mAh, camere de 8 și 2 megapixeli, și upgrade la Android 4.4). Lucru care ridică și mai multe semne de întrebare asupra strategiei Vivo.

Dar înapoi la Sony, că despre ei este vorba! Glumind, am putea spune că au avut de unde tăia. La fel ca și în cazul lui Xperia Z2. Așa că așteptăm cu interes reducerile și la acest produs.

via TechBeasts

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep