HomeGames ArenaNeversoft a fost devorat!

Neversoft a fost devorat!

În premieră, cred, avem o știre despre un studio din ograda Activision care se află într-un proces masiv de alterare a structurii, dar care nu presupune concedierea a tuturor celor care lucrează acolo.

Activision anunță că zilele studioului Neversoft sunt numărate (nu pentru că va fi închis… bine, pe hârtie va fi închis) ca o entitate independentă. Neversoft va fuziona cu Infinity Ward, generând ceea ce a fost descris ca un “super-studio”.

Neversoft este compania ce-a făcut cam fiecare joc din seria Tony Hawk, de la începutul timpului când erau bune, și până la final, alături de câteva jocuri Guitar Hero, după ce Activision și Harmonix s-au certat. Studioul a mai realizat și modul Extinction pentru Call of Duty Ghosts, de aici venind ideea că vor fi complet compatibile.

Poate astfel, Infinity Ward va recăpăta din forța de muncă pierdută ca urmare a măritului exod ce a dus la înființarea studioului Respawn Entertainment. Sau poate că astfel Activision încearcă să copieze modelul de a îndesa numele unui studiou în fața altuia, pentru că a mers atât de bine pentru Bioware Victory și Bioware Mythic.

Dacă această știre ar fi fost în engleză, gluma care urmează ar fi fost atât de amuzantă.

Guess you could say that Neversoft is Nevermore! Yeaaaaaaaaah!

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep