HomeFeaturedFocusSpecificatii de top intr-un flip-phone, de la Samsung

Specificatii de top intr-un flip-phone, de la Samsung

În țara în care preferințele utilizatorilor sunt altfel decât cele ce ne par firești și nimic legat de ele nu ar trebui să ne mire, un concept rezistă cu aceeași încăpățânare cu care Athletico Madrid a câștigat titlul în spania. Este vorba despre telefonul de tip flip-phone. Iar Samsung se grăbește să speculeze această nișă extrem de largă cu un telefon smart în care înghesuie niște specificații interesante.

Mai exact, o combinație de procesor quad-core Snapdragon 800 de 2,3 GHz, 2GB RAM și o cameră principală de 13 megapixeli. Pentru o folosire cât mai facilă, doua display/uri Super AMOLED de 3,7 inchi și o rezoluție de doar 800 x 480 pixeli, o cameră secundară de 2 megapixeli, slot microSD și, pentru că vorbim de China, capacități dual SIM. O baterie de 1900 de mAh întregește ansamblul care cred că trece pe locul al doilea în topul argumentelor pentru cumpărarea unui astfel de smartphone, devansat clar de aspectul fizic.

Încă nu se cunosc detalii de preț, dar ceea ce se știu cu siguranță este că acest telefon va rămâne doar în China și, poate, în câteva piețe învecinate.

via Sammy Hub

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep