HomeFeaturedFocusLG L35 aglomereaza seria L

LG L35 aglomereaza seria L

Am cam început să le pierd șirul terminalelor din seria L de la LG. Lansată inițial la MWC cu doar trei modele (dar mai multe variante din fiecare), L40, L70 şi L90. Au urmat apoi LG L65 și LG L80, iar acum își face apariția noul LG L35, un entry level în adevăratul sens al cuvântului (mai puțin în ceea ce privește prețul).

Uimește dimensiunea acestui smartphone, ecranul său având doar 3,2 inchi. De mult nu a mai apărut un smartphone atât de mic. Nici măcar într-un flip-phone!  Un procesor Qualcomm Snapdragon 200 dual-core de 1,2 GHz, 512 MB de memorie RAM, 4GB memorie internă plus opțiunea de slot microSD, o cameră de 3 megapixeli și un acumulator de 1540 mAh întregesc configurația etalată de L35, din care doar Android-ul 4.4 KitKat poate să ne atragă atenția.

Și, eventual, prețul de aproximativ 180 de dolari (în Brazilia), pe care îl consider puțin cam prea mare pentru specificațiile de mai sus. Probabil că, la fel ca la mai toți membrii acestei familii numeroase de terminale, menirea lui L35 este să se vândă în ofertele operatorilor, nu independent.

via fonearena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep