HomeFeaturedFocusCu ce se mai lauda Google

Cu ce se mai lauda Google

Cu niște cifre frumoase, că așa se bate profesionist o cărămidă în piept, dar și cu niște date de-ale noastre, cei care utilizăm Android-ul. Pentru că despre Android și despre evoluția acestuia au fost cifrele cu care Sundar Pichai, șeful peste această platformă și senior vice-president la Google, și-a abordat audiența de la Google I/O, înainte să intre în chestiuni mai delicate, ca Android One sau Android L developer preview.

Cifrele, căci despre ele vorbim, arată un Adroid pe val, cu creșteri din toate punctele de vedere: 315 milioane de telefoane cu Android vândute în Q4 din 2013, un miliard de utilizatori de Android în fiecare zi, o creștere impresionantă până la 62% cotă de piață pe zona de tablete (de la 46% anul trecut) și o creștere și mai impresionantă, de 236% a numărului de aplicații instalate din Play Store.

Și ca să vedeți că datele noastre sunt în siguranță cu Google, următoarele cifre descriu comportamentul utilizatorilor de Android. Se pare că aceștia fac împreună în fiecare zi câte 1500 de miliarde de pași și 93 de milioane de selfie-uri. Oare cum a adunat Google aceste ultime cifre?

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep