HomeFeaturedFocus2Parale se intareste pe zona de marketing si comunicare

2Parale se intareste pe zona de marketing si comunicare

O face prin preluarea agenției Insight360, care va deveni practic noua divizie de Content Marketing și Social Media Management a 2Parale, echipa, competențele și portofoliul Insight360 fiind baza acestei noi divizii. Iar în materie de experiență și portofoliu, vorbesc câteva proiecte de strategie, branding, graphic design, dezvoltare și aplicații web, content marketing și social media management, pentru branduri locale și internaționale, printre care, cu mândrie ne regăsim și noi: Kasperky Lab, Symantec, Enterprise Business Systems, Mobzine, Microsoft Certified Trainers, Ron Kaufman.

Achiziția se va face exclusiv prin transfer de acțiuni, iar Andreea Cimpoeșu, Managing Partener Insight360 și unul dintre fondatorii agenției, va deveni Chief Operating Officer (COO) 2Parale, poziție din care va conduce proiectul de Performance Marketing și expansiune regională a unui business care și-a dovedit deja succesul pe piața locală.

”Integrarea în 2Parale a venit ca un pas natural pentru îndeplinirea, într-un cadru mai larg, a misiunii definite în momentul lansării agenției: generarea de rezultate măsurabile pentru clienții noștri, prin campanii de marketing integrat. Îmi propun să accelerez orientarea  customer-centric 2Parale și să consolidez, cu sprijinul întregii echipe, poziția câștigată până acum pe piață.”, a declarat Andreea Cimpoeșu, Managing Partner Insight360.

Rețeaua de afiliere 2Parale a generat anul trecut 217.000 de vânzări, în creștere cu 44% față de anul precedent, și mai bine de 181.000 de lead-uri. Aceste conversii au adus afiliaților din rețea comisioane în valoare de 2,85 de milioane de lei (fără TVA).

În aceeași perioadă, Divizia de Pay Per Click 2Parale a administrat pentru clienții direcți bugete de promovare de peste 1,5 milioane de euro.

Portofoliul 2Parale include peste 400 de clienți, printre care se numără Vodafone România, Avon România, Elefant, Arabesque, OTP Bank, evoMAG, Fashion Days, F64, MarketOnline, Provident, StarShiners, Clickshop, Libris, Bonprix, Originals, MyCloset, Vivre, RCA-ieftin și Miniprix.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep