HomeFeaturedFocusProdusul lunii mai 2014: HTC One (M8)

Produsul lunii mai 2014: HTC One (M8)

Când am scris despre HTC One M8, impresia făcută de telefon a fost una de excepție. Iar Ionuț a punctat acest lucru încă din debutul articolului. Așa că era aproape inevitabil ca un smartphone despre care s-a vorbit așa cum veți vedea mai jos, să nu câștige distincția de produsul lunii mai 2014.

Anul trecut spuneam despre primul model HTC One că este cel mai bun smartphone Android din 2013. Îmi păstrez părerea și acum îndrăznesc să spun că odată cu lansarea noului HTC One M8, HTC a făcut-o din nou: am avut în mână cel mai bun Android al anului 2014, acel smartphone care are puterea să mă facă să revin în lumea Android. Nu e complicat deloc să vă spun și de ce: arată excepțional (îți dai seama de asta doar după ce îl vezi în realitate, pozele nefiind în stare să transmită cu adevărat design-ul deosebit), e rapid și are o autonomie mai bună, carcasa metalică îl face deosebit și dincolo de asta, software-ul HTC este diferențiatorul net în fața produselor similare (ca de obicei aș completa eu).

Concluzia a fost și ea pe măsură:

Trăgând linie pot să spun că HTC One M8 e din nou cel mai bun Android din 2014 în opinia mea, într-o analiză de ansamblu. Mă hazardez să spun că va fi greu ca flaghip-ul Oppo, sau cel Sony să îl depășească. Dacă vreți un cel mai bun/elegant/performant Android atunci HTC One M8 e ceea ce trebuie să urmăriți în 2014.

Un review de HTC One M8 complet găsiți aici.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep