HomeFeaturedFocusSamsung si Barnes&Noble isi dau mana

Samsung si Barnes&Noble isi dau mana

Scopul și totodată rodul acestui parteneriat este Samsung Galaxy Tab 4 Nook. Practic o tabletă Galaxy Tab 4 7.0 cu o puternică interfață Nook. Mai exact, un procesor quad-core Cortex-A7 de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1,5 GB, două versiuni de memorie internă, de 8 și de 16 GB, un slot microSD și o greutate de doar 276 grame. Toate în spatele unui ecran de 7 inchi și 1280 x 800 pixeli, pe care se lăfăie interfața pomenită mai sus.

Interfață care permite accesul facil la cele peste 3 milioane de publicații digitale din biblioteca Barnes&Noble, dar care, există șanse mari, să mai fi tăiat din funcționalitățile Android-ului. Din punct de vedere comercial, deocamdată știm doar că produsul va fi disponibil în Statele Unite, undeva la începutul lunii august și că așteptările legate de prețul său sunt optimiste. Mai exact, se speră că va costa mai puțin decât cei 200 de dolari ai originalei Galaxy Tab 4 7.0. Rămâne de văzut!

Oricum, având în vedere dinamica destul de greoaie pe segmentul de hardware a celor de la Barnes&Noble, consider că această alianță cu Samsung este o mișcare chiar inspirată. Optimismul pornește chiar de la CEO-ul Barnes&Noble, Mike Huseby

“Standing behind these great new devices will be the power of our 40,000 Barnes & Noble booksellers combined with our deep bookselling and retail expertise to provide sales support and personalized in-store customer service for our lineup of new Samsung Galaxy Tab 4 Nook products.”

Mai mult, mâna dată, pomenită în titlu, este, de ce să nu recunoaștem, o mână de ajutor din partea Samsung, dată unei companii care nu se găsește în cea mai roz situație. Barnes&Noble tocmai și-a anunțat relocarea în două sedii cu o suprafață totală aproape la un sfert din cea prezentă, tocmai înj ideea de a reduce niște cheltuieli. Să nu reducă și niște personal pe parcurs!

În funcție de reacția pieței, s-ar putea să mai vedem produse similare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep