HomeFeaturedFocusStarbucks ofera incarcare wireless gratuita in cafenele, dar nu Qi!

Starbucks ofera incarcare wireless gratuita in cafenele, dar nu Qi!

image

Starbucks a fost mereu una din companiile care a încercat să se distanțeze de competitori introducând elemente de noutate cât mai curând posibil. Ei au venit cu net free în cafenele, acum vin cu facilitatea de a permite încărcarea wireless a smartphone-urilor clienților, cât timp aceștia își beau cafeaua.

Sună excelent: la o cafea stai și navighezi, te relaxezi și pe deasupra îți mai încarci și telefonul. Oferta a început deja în San Francisco și poate la anul să o vedem și în Asia și Europa.

image

Există însă și o mare provocare: Starbucks a decis să folosească soluțiile de încărcare wireless Duracell Powermat în mese și nu variante Qi. Asta face ca cel puțin în momentul de față numărul de aparate ce pot fi încărcate să fie destul de mic, fără niște huse speciale. De exemplu Lumia Icon sau Nexus 5 nu pot să fie încărcate prin Duracell Powermat.

Soluția cred că e evidentă: probabil că odată cu cafeaua primim și o carcasă specială, gratis sau închiriată Zâmbet.

Lăsând gluma la o parte, ideea asta de a oferi mereu câte ceva în plus e excelentă. Pe fondul ineficienței acute a autonomiei din smartphone-uri, accesul la curent e clar un factor decisiv de atragere a clientelei.

via engadget

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep