HomeFeaturedFocusQCircle SDK disponibil pentru dezvoltatorii Android ce vor sa creeze aplicatii personalizate...

QCircle SDK disponibil pentru dezvoltatorii Android ce vor sa creeze aplicatii personalizate pentru LG G3

LG G3_QuickCircle_SDK-02LG G3_QuickCircle_SDK-03

LG Electronics a lansat QCircle SDK, pachetul de instrumente prin care dezvoltatorii pot să se folosească de noua interfața grafică de pe LG G3 și să creeze aplicații personalizate pentru aceasta. Cu puțin înainte de începerea conferinței Google I/O, LG anunță și că oferă participanților la această conferință posibilitatea de a afla mai multe informații despre SDK în cazul unui eveniment propriu, poziționat în a doua zi a conferinței, la W Hotel în San Francisco.

Printre SDK-urile LG care vor fi prezentate în cadrul evenimentului LG de dezvoltare din 2014 sunt incluse QCircle, QSlide și QRemote:

· LG QCircle este un nouă carcasă, care permite utilizatorilor să folosească funcțiile de bază ale telefonului lor direct prin fereastra rotundă a carcasei QuickCircle, fără a deschide capacul. Cu noul LG QCircle SDK, dezvoltatorii își pot îmbunătăți aplicațiile, făcându-le compatibile și direct accesibile din fereastra circulară QuickCircle.

 

· LG QSlide permite realizarea mai multor acțiuni simultan, permițându-le utilizatorilor să deschidă mai multe aplicații care pot fi redimensionate și sa mutate pe ecran. Prin folosirea LG QSlide SDK, dezvoltatorii pot crea aplicații care pot fi redimensionate în ferestre mici, care pot fi deschise pe ecran în același timp cu alte aplicații.

· LG QRemote permite smartphone-urilor LG să devină cu ușurință telecomenzi universale, care sunt compatibile cu mai multe sisteme de petrecere a timpului acasă cu IR (infraroșu). LG QRemote SDK oferă API-uri pentru a controla dispozitivele IR cu ușurință, astfel încât dezvoltatorii să poată folosi și aplicațiile la sistemele din casă.

· LG QPair este o funcție care oferă o conexiune continuă între telefoanele Android pe care rulează Android 4.1 sau sisteme mai recente și tablete LG. Cu QPair SDK, dezvoltatorii pot crea aplicații interesante care se folosesc prin intermediul conexiunii QPair. Pot fi primite apeluri, pot fi trimise mesaje și pot fi actualizate site-urile de rețele sociale de pe un dispozitiv în timp ce acesta este sincronizat cu alte dispozitive.

 

 

LG G3_QuickCircle_SDK-04LG G3_QuickCircle_SDK-05

Pentru a afla mai multe despre Programul LG de dezvoltare, vizitați portalul LG de dezvoltare la http://developer.lge.com

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep