HomeGames ArenaThe Division arata deja rau!

The Division arata deja rau!

Vești bune pentru cei care nu au răbdare până când va fi lansat The Division pentru a fi supărați pentru că Ubisoft a scăzut fidelitatea grafică față de varianta de la E3 din 2012, deși practic puteau să facă jocul să arate cam la fel de bine pe PC, mulțumită scalabilității performanței. Vă puteți supăra încă de acum, dacă zvonul cel mai recent este corect.

Informații care vin de la o sursă neverificată și anonimă din cadrul echipei de producție de la Ubisoft Massive, arată că deja au fost scoase elemente precum reflexii avansate, iar verdictul este că grafica finală va fi evident mai slabă, în special pe PC. Nu pentru că PC-ul va arăta mai slab decât consolele, ci pentru că va fi la fel. Ceva nu tocmai favorabil, deoarece grafica de pe console a trebuit să fie redusă și mai mult, ca să se compenseze pentru lucruri ca latență la conectarea cu serverele.

Autenticitatea acestui zvon nu poate fi confirmată, Ubisoft cu siguranță va nega totul, dar dacă The Division arată mai slab decât v-ați aștepta, știți de ce. Pentru că, după cum spune dezvoltatorul anonim, există presiune asupra companiei să nu facă varianta de PC să arate mai bine, deoarece va da impresia că consolele din generația următoare ar fi inferioare ca putere unui PC ce fizic este mai puternic ori acum, ori peste doi ani, când Nvidia și AMD vor lansa plăci video ieftine cu performanța unui 690.

Dar priviți partea bună. Pentru asta sunt comunități de oameni dedicați obținerii unei grafici mai bune, în cazul lui Watch Dogs chiar cu o performanță mai bună.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu cred ca ar putea exista comparatie intre acest joc si watch dogs dar totusi e ok ca nu are performante foarte mari asa il vor putea juca mai multi oameni care inca nu au un calculator foarte performant.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep